Zondag, rustdag

21 augustus 2016 - Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten

Na weer een nacht lekker geslapen te hebben in ons heerlijke bed besluiten we het vandaag rustig aan te doen, het is tenslotte zondag. We willen gaan ontbijten bij het Garden Buffet. Omdat het zondag is, is er echter geen ontbijt maar een brunch. We beginnen eerst maar eens met een glaasje champagne met jus d'orange. Het buffet is behoorlijk uitgebreid en bestaat uit diverse soorten vis, vlees en allerlei internationale gerechten. Het is moeilijk kiezen en het smaakt allemaal prima. Hierna pakken we onze spullen en gaan lekker bij het zwembad liggen. Normaal gesproken moet je zoeken naar een ligbed waar nog geen handdoek op ligt maar dat is hier in Las Vegas  niet het geval, iedereen zit waarschijnlijk binnen te gokken. We schuiven onze stoelen onder de struiken en gaan lekker uit de zon liggen. In de zon is iets te warm.... Na een dagje van een beetje zwemmen, wat lezen en even lekker bijkomen gaan we na het eten weer naar de "Strip" toe. Alle hotels zijn schitterend verlicht en er is een hele water-, licht- en muziekshow voor het Wyatt hotel.   Na een tijdje rondgelopen te hebben gaan we terug naar de auto en rijden naar het oudere gedeelte. Hier zijn ook de weddingchapels. Ik had me er heel wat van voorgesteld maar alles is gesloten. Er staat een stel aan te bellen maar er wordt niet opengedaan, helaas.... Op de weg terug naar het hotel komen we langs het bekende "Las Vegas" bord en natuurlijk moeten we daar nog even een foto van maken, net als zoveel andere.